Sehlhall anställer affärsområdesansvarig och ny projektutvecklare

Anton Bergkvist och Nima Assadi
Sehlhall anställer Anton Bergkvist som ansvarig för affärsområdet vårdbostäder. Nima Assadi erhåller rollen som projektutvecklare.

Anton Bergkvist kommer närmast från Magnolia Bostad där han arbetat som affärsområdesansvarig vård. Anton har en civilingenjörsutbildning från KTH med inriktning på maskinteknik samt en master i industriell ekonomi med inriktning på energi och miljö.

”Sehlhall spelar en viktig roll för utbyggnaden av Sveriges  sociala infrastruktur. Jag ser fram emot att vara med på den fortsatta resan”, säger Anton Bergkvist, affärsområdesansvarig vårdbostäder, Sehlhall.

Nima Assadi, som har en civilingenjörsutbildning från KTH med inriktning på samhällsbyggnad, stärker upp Sehlhalls team som projektledare. Nima har en gedigen erfarenhet från fastighets- och byggbranschen och har bland annat arbetat som projekt- och verksamhetsutvecklare hos Veidekke i åtta år.

”Sehlhall är en samhällsutvecklare med höga ambitioner och det blir spännande att utveckla hållbara omsorgsfastigheter för egen förvaltning”, säger Nima Assadi, projektutvecklare, Sehlhall.

Nima Assadi är också programledare för Hela kedjan, en uppskattad podcast om samhällsbyggnad.

Document icon
Close button
För pressfrågor, kontakta: Linus Dunér Axelsson,
Tel. +46-73 848 56 79.
Mail. linus@sehlhall.se
Om Sehlhall
Sehlhall  är Sveriges nya samhällsutvecklare. Vår ambition är att bygga och förstärka landets sociala infrastruktur. Vi skapar och förvaltar moderna, hållbara omsorgsfastigheter med människan i centrum. Sverige står inför demografiska utmaningar och brottas med ett växande underskott av olika samhällsfunktioner, t.ex. förskolor, grupp- och vårdboenden. Det vill Sehlhall Fastigheter med engagemang, kunskap och erfarenhet bidra till att bygga bort.