sehlhall play

Sehlhall Play – vår vision om samhällsbyggande.

Varför en Play kanal?

I vår vardag inträffar ofta spännande möten och situationer. Initierade diskussioner och insikter kring nya rön och tankar. Samtal med experter och tänkare från branschens alla hörn och discipliner, om trender och tendenser inom utveckling av moderna och hållbara omsorgsfastigheter.  

Vi har skapat Sehlhall Play för att fånga några av dessa moment. Det kan handla om ett första spadtag, en utflykt till ett gruppboende, möten med barn på en förskola. Ett samtal med boende, medarbetare eller anhöriga på ett vårdboende. Eller varför inte en läkares eller en arkitekts syn på framtidens vårdboende?

Se filmen om Sehlhall Fastigheter.

Senaste avsnitten
2:50
min
AVSNITT
9
-
September 15, 2021
Klimatneutral förvaltning
Fastighetsförvaltning kan bedrivas på många sätt. I denna film berättar vi vår syn på ämnet samt hur det fungerar i praktiken.
Se avsnittet
3:34
min
AVSNITT
8
-
August 30, 2021
Spadtag i Täby
Följ med till Täby och spadtaget för Öreslandet 3. Projektet kommer att innefatta äldreboende, trygghetsbostäder och LSS boende.
Se avsnittet
3:27
min
AVSNITT
7
-
May 17, 2021
Spadtag i Norrtälje
Följ med till Norrtälje och spadtaget för vårt projekt tillsammans med Jensen Förskolor. Vigelsjö förskola blir en unik byggnad enligt vår inrikting: Klimatneutral social infrastruktur.
Se avsnittet
3:30
min
AVSNITT
6
-
February 3, 2021
Sehlhall smittskyddssystem
Sehlhall har ett kompromisslöst fokus på kvalitet och trygghet. I detta ingår självklart också smittskydd vilket alltid har varit ett viktigt fokusområde för oss.
Se avsnittet
02:09
min
AVSNITT
5
-
November 24, 2020
Att jobba på Sehlhall
Hur är det att jobba på Sehlhall? Vad är våra drivkrafter och kultur. Se detta avsnitt av Sehlhall Play för att ta reda på mer.
Se avsnittet
2:16
min
AVSNITT
4
-
October 21, 2020
Vårt miljöarbete
Vad innebär ett modernt klimatneutralt synsätt på vår miljö? Vi reder ut begreppen samt de mål vi har satt upp framöver.
Se avsnittet
2:07
min
AVSNITT
3
-
September 25, 2020
Lillhaga gruppboende
Vi berättar om Lillhaga gruppboende i Ljusdal. Ett toppmodernt gruppboende med 6 st lägenheter och stora sällskapsytor.
Se avsnittet
8:02
min
AVSNITT
2
-
September 8, 2020
Vår process i 5 steg
Koncernchef Dan T. Sehlberg berättar om vår process från Relationsbaserad behovsanalys till förvaltning och lärande.
Se avsnittet
2.11
min
AVSNITT
1
-
September 1, 2020
Spadtag i Upplands Väsby
Följ med till Upplands Väsby och spadtaget för vårt projekt Hammarby-Smedby som är en kombinerad förskola och äldreboende.
Se avsnittet
Har du ett ämne som du tycker att vi borde ta upp i Sehlhall Play?
Vi söker ständigt nya intressanta infallsvinklar på vår bransch. Känner du till ett ämne som du tycker skulle vara intressant att ta upp i Sehlhall Play? Kontakta oss gärna!
Skicka meddelande