sehlhall play

Sehlhall Play – vår vision om samhällsbyggande.

I vår vardag inträffar ofta spännande möten och situationer. Initierade diskussioner och insikter kring nya rön och tankar. Samtal med experter och tänkare från branschens alla hörn och discipliner, om trender och tendenser inom utveckling av moderna och hållbara omsorgsfastigheter.  Vi har skapat Sehlhall Play för att fånga några av dessa moment. Det kan handla om ett första spadtag, en utflykt till ett gruppboende, möten med barn på en förskola. Ett samtal med boende, medarbetare eller anhöriga på ett vårdboende. Eller varför inte en läkares eller en arkitekts syn på framtidens vårdboende?

Filmen om Sehlhall Fastigheter.

Sehlhall Fastigheter förvärvar Tegelbruket om 4000 kvadratmeter. På fastigheten ämnar Sehlhall att uppföra en modern förskola med 7-8 avdelningar i två plan med plats för.
Sehlhall fortsätter att växa, nu med en etablering i Halmstad kommun i skolområdet Öster. Behovet av förskoleplatser är stort i området och enligt kommunens egna prognoser förväntas antalet barn i åldrarna mellan 1-5 år att öka med cirka 80 barn.
Senaste avsnitten
2.11
min
AVSNITT
1
-
September 1, 2020
Vi tar ett Spadtag i Upplands Väsby
Följ med till Upplands Väsby och spadtaget för vårt projekt Hammarby-Smedby som är en kombinerad förskola och äldreboende.
Se avsnittet
8:02
min
AVSNITT
2
-
September 8, 2020
Vår process i 5 steg
Koncernchef Dan T. Sehlberg berättar om vår process från Relationsbaserad behovsanalys till förvaltning och lärande.
Se avsnittet
Har du ett ämne som du tycker att vi borde ta upp i Sehlhall TV?
Vi söker ständigt nya medarbetare till vårt team i Stockholm. Ett Sehlhall projekt är alltid lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Kontakta oss