Våra fastigheter

Verksamheten Sehlhall bedrivs inom fyra affärsområden: Vårdbostäder, Gruppbostäder och Skolfastigheter samt Stadsbyggnadsbolaget som drivs under eget varumärke. Inom samtliga affärsområden tillför vi kompetens, erfarenhet, metodik och kapital för att därigenom utveckla och förvalta framtidens sociala infrastruktur.

Gammeluddshemmet

Close button
Nacka

På historiska Gammeludden har det bedrivits omsorg i över 29 år. Här planerar nu Sehlhall för äldreomsorg i en unik miljö, utgående från konceptet Seniorkvarter, bland annat innebärande en kombination av vårdboende och trygghetsboende. Fastigheten Lännersta 11:162, med en area om 42.000 kvadratmeter, ligger i Lännersta sundet i Nacka, endast 13 kilometer från Stockholms city.

Ursprungshuset är en sommarvilla som 1910 byggdes för grosshandlaren Sanfrid Schnell. Platsen har dock en betydligt längre historia. Redan på 1600-talet fanns här flera krogar och vid den ryska invasionen 1719 stod här slaget vid Stäket.

Fastigheten har tillgång till ångbåtsbrygga vid tomtgränsen för framtida kollektivförbindelse sjövägen till Stockholm, separat badbrygga, egen båthamn och del av en strandpromenad som sträcker sig från Boo gård till Tollare.

Gammeludden är utan tvekan en enastående omsorgsmiljö, med 270 graders vattenkontakt och bebyggelse bara meter från vattenbrynet. Här kommer vi att sätta en helt ny standard för modern, hållbar äldreomsorg.

Kommun:
Nacka
Fastighetsbeteckning:
Lännersta 11:162
Adress:
Gammeluddsvägen 51, Nacka
Typ av fastighet:
Vårdbostäder
Storlek:
42.000 m2
Status:
Under utveckling
Färdigställande:
Preliminär produktionsstart:
Preliminärt färdigställande:
Hyresgäst:
No items found.