Sehlhall fortsätter att växa
– rekryterar ansvarig för gruppbostäder

Petra Sandberg, ansvarig kompetensområde gruppbostäder
Sehlhall rekryterar Petra Sandberg som blir ansvarig för det snabbväxande kompetensområdet gruppbostäder. Petra kommer närmast från Vectura Fastigheter.

Sehlhall har reviderat upp sina expansionsmål till 14 byggstarter per år, fördelat på fyra skolor, fyra vårdboenden och sex gruppbostäder. I samband med detta förstärks organisationen med ytterligare en medarbetare. 

Petra Sandberg anställs som ansvarig för kompetensområdet gruppbostäder. Sehlhall har utvecklat gruppbostäder för egen förvaltning sedan 2010. Petra Sandberg kommer närmast från rollen som affärsutvecklare på Vectura Fastigheter. Petra Sandberg har tidigare arbetat som etableringsansvarig på Aleris och som verksamhetschef på Aleris och HSB omsorg. Hon är utbildad sjuksköterska från Sophiahemmet och vidareutbildad specialistsjuksköterska i geriatrik vid Karolinska Institutet. 

– Jag ser mycket fram emot att få delta i Sehlhalls utveckling av gruppbostäder och bidra med min erfarenhet och mina kunskaper inom området, säger Petra Sandberg. Jag är övertygad om att framtiden ligger i anpassade bostäder för människor med olika behov under olika perioder av livet.

– Vi märker av ett stort intresse för vår verksamhet och jag tolkar det som att vi bidrar med något som verkligen behövs i samhället, säger Dan T. Sehlberg, VD och koncernchef på Sehlhall Fastigheter. Därför är jag glad och stolt över att välkomna Petra Sandberg till Sehlhalls växande team, 

Petra Sandberg tillträder sin nya befattning den 15 mars. 

Document icon
Close button
För pressfrågor, kontakta: Linus Dunér Axelsson,
Tel. +46-73 848 56 79.
Mail. linus@sehlhall.se
Om Sehlhall
Sehlhall  är Sveriges nya samhällsutvecklare. Vår ambition är att bygga och förstärka landets sociala infrastruktur. Vi skapar och förvaltar moderna, hållbara omsorgsfastigheter med människan i centrum. Sverige står inför demografiska utmaningar och brottas med ett växande underskott av olika samhällsfunktioner, t.ex. förskolor, grupp- och vårdboenden. Det vill Sehlhall Fastigheter med engagemang, kunskap och erfarenhet bidra till att bygga bort.