Fastigheter

Våra omsorgsfastigheter

Verksamheten bedrivs inom fyra kompetensområden: Vårdbostäder, Gruppbostäder och Skolfastigheter samt Stadsbyggnadsbolaget som drivs under eget varumärke. Inom samtliga kompetensområden tillför vi kunskap, erfarenhet, metodik och kapital för att därigenom utveckla och förvalta framtidens sociala infrastruktur.
Projektsidor

Behovsanpassat, utifrån värdeorden trygghet och självständighet för individen, utgör grunden för bra gruppbostäder, långt ifrån det förväntade som ofta präglas av en alltför klinisk och institutionell utformning.

Sehlhall har skapat och förvaltat kvalitativa gruppbostäder sedan 2010, och vi har en genuin förståelse för hur man skapar attraktiva, tillgängliga och hälsofrämjande bostäder, inom ramen för LSS-lagstiftningen. Vi ger våra boende, oavsett individuella utmaningar och preferenser, ett hem att vara stolt över.

Vård och omsorgsfastigheter
V
G
S
Björknäs Gruppbostad
Nacka
V
G
S
Ersmark Gruppbostad
Umeå
V
G
S
Farsta Gruppbostad
Stockholm
V
G
S
Fru Marias Gruppbostad
Stockholm
V
G
S
Gipsgjutaren
Enskede
V
G
S
Gruvlyckan
Karlstad
V
G
S
Hermanstorps Gruppbostad
Haninge
V
G
S
Hyndevad Gruppbostad
Eskilstuna
V
G
S
Höjdhopparen
Linköping
V
G
S
Järlåsa Gruppbostad
Uppsala
V
G
S
Kallhäll Gruppbostad
Järfälla
V
G
S
Kavlen Gruppbostad
Huddinge
V
G
S
Lillhaga Gruppbostad
Ljusdal
V
G
S
Nyhem
Finspång
V
G
S
Nyttan
Eskilstuna
V
G
S
Slite
Slite
V
G
S
Stjärnan
Norrtälje
V
G
S
Öreslandet 3
Täby
V
G
S
Österhagen Gruppbostad
Huddinge
”Först och främst vill jag tacka Sehlhall för ett bra samarbete genom hela processen. Fastigheten känns gedigen och håller en mycket hög kvalitet och slutresultatet överträffade verkligen vår förväntan. Vi ser nu fram emot att starta igång verksamheten och hoppas på fler samarbeten i framtiden.”
Karin Grist, Projektledare Ambea tillväxt

”Lokalerna är helt fantastiska och väl anpassade in i minsta detalj för vår verksamhet. Jag känner stor stolthet att ha fått förtroendet att förvalta denna pärla tillsammans med mina medarbetare.”
Veronica Larsson, Enhetschef & Sjuksköterska, Nytida